1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Ankara Keçiören’de minik eller toprakla buluştu

Ankara Keçiören’de minik eller toprakla buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA (İGFA) – Ankara’nın Keçiören ilçesinde Şenlik İlkokulu öğrencileri, Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri eşliğinde Ovacık Mahallesi’nde yüzlerce fidanı toprakla buluşturdu. Öğretmenleriyle birlikte yeşil bir çevre hedefiyle fidan dikimlerini gerçekleştiren öğrenciler, çeşitli ağaç türlerini doğaya kazandırırken doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğinin hem çevre hem de gelecek nesiller adına büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Bugün çocuklarımız geleceğimize nefes olacak fidanları toprakla buluşturdu. Fidan dikimiyle doğamızı yeşillendirirken, aynı zamanda çocuklarımızın çevreye duyarlılıklarını artırmayı ve doğayla güçlü bir bağ kurmalarını hedefliyoruz. Amacımız, vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir çevre sunmak ve geleceğe daha yeşil bir Keçiören bırakmak” dedi.

Ankara Keçiören’de minik eller toprakla buluştu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Ekonomi3 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin